Copyright© FotoTek, all rights reserved

nieuws

Leuke opdracht  voor kerstkaarten

Op 6 december 2015 had FotoTek een bijzonder leuke fotoshoot bij Natascha, Robert, Jennifer en Roan. Drie van de foto’s zijn bewerkt tot grappige, unieke en persoonlijke kerstkaarten. Klik hier om het resultaat te zien. Ook geïnteresseerd in je eigen wenskaart? Neem vrijblijvend contact op.

Fotografie & design promotieposter TV-Ommoord

Voor tennisvereniging TV-Ommoord uit Rotterdam, ook wel bekend als TVO, heeft FotoTek een poster ontworpen om de enthousiaste en gezellige vereniging te promoten. Een unieke en fris-moderne uitstraling is het resultaat dat past bij bij het doel van de vereniging. TV-Ommoord is een leuke en goed georganiseerde vereniging voor iedereen die graag wil (leren) tennissen en die houd van gemoedelijkheid en gezelligheid. Zowel voor de jeugd als voor de senioren van verschillende niveaus, hebben zij veel te bieden. Klik hier voor meer informatie over TV-Ommoord.

7 februari 2015 fotoshoot bij Sporten voor Sophia

Zaterdag 7 februari 2015 was de 24e editie van Sporten voor Sophia. Een geweldig initiatief om geld in te zamelen voor een specifiek doel ten behoeve van het Sophia Kinderziekenhuis. De opbrengst van de 24ste editie van Sporten voor Sophia is voor onderzoek naar aangeboren obesitas. Door een genetische afwijking krijgen kinderen al op zeer jonge leeftijd overgewicht, met een verhoogd risico op bijvoorbeeld suikerziekte en gewrichtsslijtage. Namens Wellness Centre Terbregge (WCT) is FotoTek gevraagd om tijdens deze spinningmarathon te fotograferen. Het was een eer om de inzet en enthousiasme van deze geweldige groep sporters te mogen vastleggen! Meer...
Een nieuwe uitstraling, een nieuwe visie, nieuwe uitdagingen. Lange tijd stond er op de website van FotoTek vermeld dat er hard gewerkt word om de site een nieuwe look te geven. Hard werken was het maar met voldoening. Ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat! De frisse, strakke en opgeruimde uitstraling past binnen de lijn van wat ik met FotoTek  wil profileren. De zakelijke invalshoek moet de weg naar opdrachtgevers binnen deze doelgroep openen en een uitnodiging zijn om een relatie met FotoTek aan te gaan.
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Als bezoeker heb je natuurlijk een mening over de website. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reactie van de bezoeker en nodig je uit je op- of aanmerkingen te sturen naar info@fototek.nl
Copyright© Fototek All rights reserved
FotoTek

nieuws

Leuke opdracht  voor

kerstkaarten

Op 6 december 2015 had FotoTek  een bijzonder leuke fotoshoot bij Natascha, Robert, Jennifer en Roan. Drie van de foto’s zijn bewerkt tot grappige, unieke en persoonlijke kerstkaarten. Klik hier om het resultaat te zien. Ook geïnteresseerd in je eigen wenskaart? Neem vrijblijvend contact op.

Fotografie & design

promotieposter  TV-

Ommoord

Voor tennisvereniging TV-Ommoord uit Rotterdam, ook wel bekend als TVO, heeft FotoTek  een poster ontworpen om de enthousiaste en gezellige vereniging te promoten. Een unieke en fris-moderne uitstraling is het resultaat dat past bij bij het doel van de vereniging. TV-Ommoord is een leuke en goed georganiseerde vereniging voor iedereen die graag wil (leren) tennissen en die houd van gemoedelijkheid en gezelligheid. Zowel voor de jeugd als voor de senioren van verschillende niveaus, hebben zij veel te bieden. Klik hier voor meer informatie over TV-Ommoord.

7 februari 2015

fotoshoot bij Sporten

voor Sophia

Zaterdag 7 februari 2015 was de 24e editie van Sporten voor Sophia. Een geweldig initiatief om geld in te zamelen voor een specifiek doel ten behoeve van het Sophia Kinderziekenhuis. De opbrengst van de 24ste editie van Sporten voor Sophia is voor onderzoek naar aangeboren obesitas. Door een genetische afwijking krijgen kinderen al op zeer jonge leeftijd overgewicht, met een verhoogd risico op bijvoorbeeld suikerziekte en gewrichtsslijtage. Namens Wellness Centre Terbregge  (WCT) is FotoTek gevraagd om tijdens deze spinningmarathon te fotograferen. Het was een eer om de inzet en enthousiasme van deze geweldige groep sporters te mogen vastleggen! Meer...
Een nieuwe uitstraling, een nieuwe visie, nieuwe uitdagingen. Lange tijd stond er op de website van FotoTek vermeld dat er hard gewerkt word om de site een nieuwe look te geven. Hard werken was het maar met voldoening. Ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat! De frisse, strakke en opgeruimde uitstraling past binnen de lijn van wat ik met FotoTek wil profileren. De zakelijke invalshoek moet de weg naar opdrachtgevers binnen deze doelgroep openen en een uitnodiging zijn om een relatie met FotoTek aan te gaan.
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Als bezoeker heb je natuurlijk een mening over de website. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reactie van de bezoeker en nodig je uit je op- of aanmerkingen te sturen naar info@fototek.nl
FotoTek